Wat we doen

Op deze terreinen zijn we actief; meubelen, woonaccessoires, schilderijen en beelden.  Ook maken we grote 3 D projecten, scrol naar beneden.

Meubelen en woonaccessoires

Onze meubelen maken we naar wens van de klant, maar altijd met een kunstzinnige touch.

IMG_5681.JPG

Schilderijen

Bekijk voor het volledige overzicht de volgende bladzijde

JJG_7973.jpg

Beelden

Wij maken beelden van diverse materialen zoals steen, hout, staal.Tabaksplant voor het multifunctionele gebouw             Het Bestegoed Te Elst.    


Kunstobject Groei, naar aanleiding van het bezoek van Koningin Beatrix aan Veenendaal. Dit kunstwerk is samen met Carla van Laar en Madeleine Last gemaakt.Hier komen de foto's voor het volgende kunstobject. Komend voorjaar (2017) werken wij mee aan 14Karaat.  16 kunstenaars maken beelden voor de onderstaande wandelroute.

Wandelroute Staatsbosbeheer (15km)

Staatsbosbeheer is de belangrijkste beheerder van de Grebbelinie. Al vele tientallen jaren is deze organisatie verantwoordelijk voor het onderhoud van de werken en de Liniedijk. In de jaren '80 liet men diverse werken restaureren, zoals de sluis in de Juffrouwwijk, het zuidelijk deel van het Fort aan de Buursteeg en het Werk aan de Daatselaar.

De wandeling van Staatsbosbeheer langs de werken in Renswoude wordt beschreven in een fraaie folder die u kunt downloaden van de website van Staatsbosbeheer. De tocht voert langs het Werk aan de Daatselaar, de Linie van Juffrouwwijk, het Werk aan de Engelaar en het Fort aan de Buursteeg.

De wandeling is onderweg niet gemarkeerd, maar maakt gebruik van bestaande wandelroutes, zoals het Utrechtpad. Staatsbosbeheer